CUM FUNCTIONEAZA ENDOLIFT®

Ce este Endolift®? Procedura Endolift® este un tratament medical si se efectueaza doar in clinici sau cabinete specializate. Asa cum sugereaza si numele, Endolift®, este o procedura de lifting, nechirurgical, care se realizeaza din interiorul pielii. Dar fata de un lifting chirurgical clasic, Endolift® este o procedura minim-invaziva fara sa fie nevoie de un timp de recuperare post-interventie sau de alte indicatii specifice.

Se utilizeaza fibre optice speciale, unele dintre ele mai subtiri decat un fir de par, care se introduc in piele in hipodermul superficial. Scopul procedurii este sa cream micro-canale directionate impotriva vectorilor gravitationali cu ajutorul fibrei optice care descarca energie. Pe traseul acestor micro-canale va aparea efectul de skin-tightening (strangerea pielii), sau lifting.

Rezultatele sunt vizibile din timpul procedurii. Dar datorita modului in care Endolift® lucreaza, rezulatul se imbunatateste pe parcursul a cateva saptamani sau luni. Acest lucru se intampla din cauza modului in care procesul de neocolageneza si de refacerea al colagenului din straturile profunde ale pielii actioneaza.
Ca toate procedurile estetice, rezultatul si durata efectului depind individual de fiecare pacient. Pantru a obtine un rezultat mai bun, procedura Endolift®se poate repeta fara nici avea efecte colaterale.

Endolift® nu necesita incizii sau puncte de sutura, deci efectele secundare asociate acesora nu sunt prezente. Dupa procedura pacientii isi pot relua activitatea zilnica fara nici un efect secundar, nu este necesar nici un timp de recuperare, iar durerea nu exista, ceea ce face din Endolift® o procedura ideala pentru „pauza de pranz”.

Chiar daca este o procedura minim-invaziva care nu necesita anestezie sau incizii, totusi se poate resimti un anumit disconfort datorita descarcarii de energie din piele.

 

Endolift® poate fi efectuat in sinergie (in aceiasi sedinta sau separat) cu alte proceduri estetice si chirurgicale, cum ar fi:
–    Resurfacing cu scannerul fractionat non  -ablativ LIGHTSCAN™  care poate fi folosit impreunna cu acelasi laser Eufoton Endolift® ;
–    HIFU: high intensity focused ultrasound;
–    fotobiostimulare LED;
–    Masti de calmare.

Vezi cum actioneaza Endolift®

Pentru a afla mai multe informatii despre Endolift si dispozitivele care pot efecuta aceasta procedura, sau pentru a programa o demonstratie, nu ezitati sa ne contactati.